Onsdaag

åhhh jag vill göra om min blogg men vet inte hur.. vill inte ta ngn bloggdesign heller som är färdiggjord för hittar bara dom som alla andra har redan;( vill någon komma med förslag med hur man ska göra!?!?!

Ja men iallafall så sitter jag och gör skitläxa just nu ( i min lägenhet!!!!) wiho, första gången jag är här en hel dag sen jag flyttade in. hihi, har inte ens hunnit sova här själv heller ;p men inatt ska jag sova hos älskling, men imorgon då jävlar ska jag sova själv!;)
Idag har jag varit på skolan och varit aaaas trött, bara massa dryga lektioner osv. men jag överlevde! Efter skolan så gick jag, ronja och leonard ner på ica för att handla till våra lägenheter, sen vidare hem igen där jag gjorde middag och städat i lägenheten osv så nu sitter jag med läxor. buhu känns as drygt och jag hatar läxor!! fyyfan, men nu ska jag forsätta med det och sedan gå vidare till jimmy å lägga mig och vänta på att han kommer hem från jobbet så jag får träffa min gullesnutt:) Sen imorgon ska vi på stenmans å fika med alla tjejer, göttttt sen vettefan vad jag ska göra, kanske fara ut eller göra ännu mer läxa så jag får de bortgjort :(

Sen var jag ju med tjejerna i helgen hemma hos ronja, å fan va roligt det var! tur som är ska vi göra om de på mikaeli :) massa galenheter och skratt gånger 1000! (och nej jag fick inte mer än en bild som synd var..)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget