famous

Julen har varit jätte bra! jag fick många bra och fina julklappar, fick tavlor, prydnader, massa parfymer, pengar, lösögonfransar, sminkborttagning, lösnaglar, halsduk, armband, halsbandet från jimmy och massa andra saker:)
Iallafall så var julen precis som vanligt, go mat, jultomten osv. sen på kvällen satt alla bara vid tvn och åt kex å pratade:) så det var en bra dag. men nu väntas en hel vecka framför mig innan jag kan träffa min underbara älskling igen,ganska tråkigt:( men han ska ju jobba tills fredag, så jag kanske åker upp till klimpfjäll med martina nu på onsdag och åker ner till vilhelmina på fredag igen:) men jag vet inte riktigt än! eller om jag är hemma och är med kompisar i åsele istället, har inte bestämt mig riktigt än, sen på fredag kväll åker jag till älskling när han slutat jobbat och firar nyår där!
sen imorgon blir det umeå med martina!:D hoppas bara inte att alla kläder är slut nu då vi ska åka det men det tro jag nog inte;p fanns väl inte så mycket mer att säga förtillfället!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget