Tisdag

wiho, nu äre ba två veckor kvar tills ja fyll år! Den helgen kommer bli bäst med tjejerna!♥

Men iallafall, lovet var bra. Var med kompisar osv, sen i lördags drog ja till Vilhelmina. Var hemma hos jasmine från början, sen drog vi å raggade med jimmy ett tag, sen tillbaka till jasmine där vi var ett tag till. Sedan drog vi brudar vidare ut. Det var roligt! Jag klädde också ut mig till polis, haha. Hade värsta batongen och grejer. Menmen! På kvällen drog jag hem till Åsele igen, vilket var väldigt skönt.
Sen äre en annan as rolig grej som ha hänt. Nämligen att jag och mamma ska flytta! wihoooo! Lägenheten vi var och kollade på var bättre än perfekt verkligen. Lätt finaste lägenheten i hela Åsele:) Så i slutet på Januari ska jag och mamma flytta! Så det var typ det våran söndag bestod utav, lycka och lägenhetstittande typ. Och i det rummet jag ska ha äre två walk in closet *lycklig tjej* dock inte sådär jätte gigantiska, men dom va rymliga iallafall.

Men nu äre slut på lov och skolan har dragit igång igen. Jag har inte varit på skolan än då jag typ ha slagit sönder en tand med min tungpiercing så skulle fixa tandläkartid osv. Men imorgon ska ja dit igen, då blire bakning hela dagen och senare på kvällen ska vi presentera RL på folkan här i åsele. Blir nog as bra det! Så nu ska jag plugga lite, skriver mera sen. Puss!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget