Måndag

Nu är marknaden över, så hade tänkt  berätta lite om den. På Fredagen kom alla mina fina tjejer till åsele, men alla mina brudar sov inte hemma hos mig utan det var Elvira, Jasmine och Ronja som bodde hemma hos mig :) Så när alla hade anlänt så fixade vi oss litegranna sedan drog vi vidare till Jocke. Efter ett tag drog vi därifrån så då träffade vi frida som berättade att Medina inte skulle dyka upp. Så vi drog oss ner på samhället, köpte mat, träffade folk under tiden vi var påväg till ungdomscampingen. Träffade massa trevligt folk där från alla möjliga ställen och satt bara och snackade till 4-5 på natten innan vi landade hemma hos mig igen. 
Lördagen började med middag på tacobaren, sedan lite marknads handel och lite fynd osv. Sedan åkte vi karuseller, skit skoj var det! (Meen jag tänker aldrig åka batman i hela mitt jävla liv igen, jag tappade rösten för jag skrek så mycket å alla trodde ja va dum i huvudet, hehe..) Iallafall så var resten av karusellerna skit roliga! Och på kvällen var det utgång igen som stod på schemat. Vi fixade oss och drog iväg till Jocke igen, hade skit roligt där å spenderade några timmar där. Efter det var det trillen som blev vårat nästa stopp, men det tog ett jävla tag att ta sig dit kan ja lova! Men vi lyckades ta oss dit i tid, träffade lite folk och snackade på vägen, hände as mycket roliga saker och sen var vi inne på trillen. De vet du skulle spela och lördag kvällen var nog den bästa kvällen på väldigtväldigt länge tror jag!! Satt på Victors axlar under tiden dom spelade, sprang runt med mina vänner, dansade, sjöng osv. Fyfan vilken bra kväll kan jag lova! Efter det fick jag skjuts hem så det blev en tidig kväll för min del. 
Söndagen var bara en chill dag, vi åkte karuseller igen, köpte lite saker och sådant innan mina vänner åkte hem igen. Fick världens finaste nyckelband också utav mina fina syskonbarn ♥ sen tog jag det bara lugnt på kvällen.

Men nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, läser frisör/smink bloggar och längtar tills helgen! Så vi får höras senare, puss!
 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget